Bekar kızlar toplanın

İnsanları anlamıyorum. Burda aşkımızı paylaşıyoruz siz sevgilimin içine kurt düşürüyorsunuz. Beni tanıyanlar bilir hala kızlarına bakmam. Marmaristen kucak dolusu selam saygı ve sevgi yolluyorum sizlere. Eğer yolunuz düşerse barlar sokağına açtık tezgahı. Blogdan tanıyoruz derseniz size indirim yaparım. Geçen gün karen diye bir kıza yaptım indirim çok memnun kaldı. Dövmesini ülkesindeki diğer kızlara göstereceğini turist sayımızı arttıracağını söyledi. Herkez bu işi yapmalı arkadaşlar kalkınmalı ülkemiz. Krizi böyle atlatabiliriz. Hepimiz 5 rus kızı yapsak hem dünyaya dağılır şanımız hem de paraları merkez bankasına gider.
Burda bir arkadaşla aynı evi paylaşıyorum onun resmini koydum siz Hande'yi kıskanarak benimle olmak isteyen okuyucularımız için. Benden size yar olmaz. Benim başım bağlı. Ama bu arkadaş boşta. İsterse burdan 50 tane bulabilir, bende 250 tane bulabilirim. Gelenler bana bakıyor ama bazı koltuk altlarını bile almayan turistler var onlar bu arkadaşa göz kırpıyor. Onlara ben bakmıyorum. Kadında temizlik en önemli şey. Handemi çiçeğimi bu yüzden çok seviyorum. Bir tek kıl görmedim daha onda. Bakımlı tertemiz yanıma gelir. Yabancılar öyle değil, tatile gelmiş afadersiniz kızlar okumayın burayı oralarını almamışlar. Kaç gündür burdayım her akşam orası kıllı kadınlar görüyorum. yüzüne bakıyorsun bebek gibi, ama orası orman gibi. Batılıların ahlaksızlığını almayalım o yüzden.
Mahmut'un böyle kadınlarla hayatını mafetmesine gönlüm razı olmadı. "Bilader ben sana en iyi kızı bulacağım, sen de, ben ve hande gibi temiz lekesiz bir ilişkiye sahip olacaksın." Sigarasından yaktı uzun uzun daldı uzaklara. "Sen çok şanslısın Salih dedi, bütün kızlar sana veriyor ama sen sadece aşkını seviyorsun bende senin gibi olmak istiyorum" Aşka bir insan daha kazandırdım.
Yazları dövmecilik yapıyor, kışları dönerci. Maddi durumu iyi. Gültepede evleri var 2 katlı üst katında ablası oturuyor. Arabası yok benim gibi değil. Ama ben veririm düğün günü arabayı size. Benim gibi mert bir çocuktur. Benim peşimi bırakıp bunla olmak isteyenler yazsınlar adreslerini ulaştırayım Mahmut'a. Resimlerini koysunlar önce ben bakayım ama. Kardeşime en uygun kızı ben seçeceğim.

Allah nazarlardan korusun bizim sevdamızı


Salihime hayatımın anlamına böcüşüme tek gerçeğime en güzel parçama ufacığıma bu sabah sonunda ulaştım. Merak etmeyin çok iyiymiş korkmamanızı söyledi. telefonunu ve cüzdanını mola yerinde tovalete düşürmüş benden para istedi yeni telefon almak için bende gönderdim canımın parçasına. İkimizin geleceği için çalışacak annesini yanlız bırakmamı tenbihledi bana. Onu herşeyden çok seviyorum. kardeşimin sünnetinde takılan altınlardan bir kaçtanesini alıp halamın kızıyla salihimin yanına gideceğiz. Orda 3 gün bile olsa beraber tatil yapacağız.

Yorumlarınızı okudum ama beyenmedim halamın kızı için iftiralar atmışsınız. Siz köyde yaşıyorsunuz sanırım kalçanıza dövme yaptırmayı ayıp olarak görüyorsunuz. Açın artık ufkunuzu lütfen cahil olmayın böyle biraz medeni olun. Burası iran deyil kendinize gelin burayı oraya çevirmeyin. Herkez kalçasına dövme yaptırabilir. hem salihim böcüşüm hayatımın anlamı bir sanatçı olduğu için pırofösyonel olarak çizim yapıyor. Atatürk sanat sanat içindir sanatçıya saygı gösterin onlar bizim efendilerimizdir demiş. Cahillere laf anlatamazsın derdi hep salihim çok haklıymış, size anlatamıyoırum çok gerikafasınız çünkü. Ama salihim sizin ve mahalledeki insanların beni gaza getireceğini düşünerek sanatçı olduğu için Benim kızacağımı düşünüp gözlerini bile kapamış. Halamın kızıda dedi "gözlerini kapamıştı" dedi "ben arkamı dönüp dönüp baktım popoma bakıyo olsaydı sana söylerdim o sana uygun deyil derdim." diyince içime su serpti.

Aslı güngörün öpücük kilibindeki çocuk değil benim ufacığım. Ondaki namus kimsede yok. Mahallemizdeki herkez salihim için ağlıyor ama o sadece bana dönüp bakıyor. Eskiden aslıyada bakıyordu ama artık onada bakmıyor hayatında sadece ben varım. O yüzden ayrılalım diye bizi kıskanmayın baskı kurmayın. Geçen sefer yanlış anlaşılıp ayrıldığımızda hemen salihime asılmıştınız ama size dönüp bakmadı bile hala uğraşıyorsunuz. Salihim bana aşık bunu kafanıza sokun. Hem salih neyapsın sizin gibi geri kafalı insanları, dövme için bile neler dediniz. Kuranı açın okuyun döme varmı yokmu yıldız tilbe dünyanın en müslüman insanı onun bile çenesinde dövme var. Döveme abdest bozmayan boyayla olursa sevap ama diyeriyle günah çünkü deliklerden su gitmiyor. Bunuda öğrenmiş olun.

Artık sevdamızın uçsuz bucaksız süren edebiyete kadar devam edecek aşkımızın sizin giilerin gözlerinin deymemesi için nazar duası koyuyorum.

Salihin internet kafeden okuyacaksı bunları seni çok seviyorum sana inanıyorum kim ne derse desin sen benim herşeyimsin hayatımın anlamısın tek sevgilimsin aşkımın gül yaprağısın.



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا

تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

SALİH BURAYI OKUYORSAN EVİNE DÖN


Salihimle son zamanlarda biraz aramız bozuldu. Bana haber vermeden marmarise gitti. ne telefonuna ulaşıyorum ne mailine. Halamın kızına dövme yaptı sırtının altına biraz. Halamın kızı bunların evine gitmişti dövme yapması için. Bana dövmesini gösterdi, belinin orasıyla kalçasına yakın biryere ejderha yapmış, ejderhanın kuyruğu kalçasının oraya gidiyor. Sinirlendim halamın kızıda olsa kalçasını görmesinden hoşlanmadım. İkisinede güvenim sonsuz ama o sırada çok sinirlendim, salihle kavga ettik halamın kızının kalçasına baktın diye suçladım onu. oda bana kızdı "pirensesim, dünyanın en güzel sevgilisi benim sevgilimken neden başkasının .... sına bakayım. Sen benim bitanemsin ben pırofösyonel bir dövmeciyim. Orasına gelince gözlerimi kapatarak yaptım. Hiç bakmadım" dedi. Bende inandım ona. Haklı halamın kızı benden şişman neden ona baksın ben varken. Hem salih namuslu biri. Aslıyla yapıyordu ama aslı akrabam değildi. Halamın kızıda namuslu biraz oda yapmaz salihle.
Ben konuştum inandım salihe ama salih genede bana sinirlendi madem bana güvenmiyorsun ben gidiyorum dedi. Marmarise gitti. Ben kabul etmedim önce. Ama beni dinlemedi ve gitti. İki gündür yemek yiyemiyorum ölümü sağmı haberim yok. aklıma kötü şeyler geliyor. Bütün yaz çalışıp ev alacakmış bize, annesini de hastaneye yatırıp bacak diktirirmiş. ben annesiyle yaşarım diyorum dinlemiyor beni çok sevdiği için benimle sadece özel bir hayat kurmak istiyor. Ama ben ona güvenmediğim için biraz kafasını toplamaya ihtiyacıda var. Neyapacağımı bilmiyorum oraya gitsem yanına babam bacaklarımı kırar, o buraya geri dönmezse bu şekilde nasıl olabilir :(

Özür dilerim salih sana inanmam lazımdı. Ama inandım niye gittin anlamadım.


Bu ask böyle bitemez.. Birakma terk etme beni, aah!

Atma beni ölümlere atma beni zulümlere götür beni gittigin yereee,, 2x

Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina yanliz kalamam..

Senin kokunu özledim hep yollarini gözledim, götür beni gittigin yere.. 2x

Çok az kaldı bebeğim çok az

Teyzemin kızının düyünü vardı bu hafta hep onlarla uğraştım. burayla ilgilenemedim oyüzden. salihimi sonunda ailemle tanıştırdım. babam biraz hoşlanmadı ama önemli değil. halamın kızı salihi çok sevdi, salihte onu. içimize girmesi çok güzel salihimin. artık bir aile gibiyiz. halamın kızıyla hep içerdeki odada konuştular hep benden bahsediyormuş evlenmek istiyorum diyormuş. ben biraz bozuldum önce yani ben orda nikah şekerlerini paketlerken onlar hep içerde kapıyı da kapatıp fısır fısır konuşuyolardı iş yapmıyolardı. kimsede gelmesin iş yaptırtmasınlar diye kapıyı kitlemişlerdi. annemgil biraz kızdı bana neden böyleler diye, burası düyün evi dediler. ondan biraz kızmıştım salihe ama halamın kızı bana dedi senlen evlenesi var diye bana anlattı. tamam o zaman konuşabilirsiniz içerdeki odada dedim.
salihim bi ara marmariste dövmeci olarak çalışmıştı, resim yapma yeteneği çok var. sizin gibi değil salih sanatçı sayılıyor. sazda çalıyor üstelik. bu üklenin böyle insanlara ihtiyacı var herkez böyle sanatçı olsa çok güzel yerlere geliriz amerikayı geçeriz biz. zaten amerikalılar bizden korkuyor o yüzden biz geçmeyelim diye bizi sindiriyolarlar. oyuna gelmeyelim arkadaşlar lütfen. herkez sanatçı olsun yeteneğini farketsin üstüne gitsin.
halamın kızına dövme yapacak bugün salih o yüzden. sonrada bana yapacak koluma salihim yazacak. abdest alınamıyormuş dövmeyle ama salihim özel boyayla yapacağı için abdest alınır boyaymış. almanyadan getirtmiş. herşey çok güzel gidiyor nazarlardan korusun Allahım bizi. lütfen arkadaşlar sizde nazar deydirmeyin siz ne zaman birşey söyleseniz salihim ufacığım böcüşüm herşeyimle kavga ediyoruz. onu çok seviyorum herşeylerden herkezlerden çok seviyorum. içimde yanan aşkı kimse söndüremez. özellikle sizin gibi vatanını milletini sevmeyen geri kafalılar hiç söndüremez. bunu unutmayın. bizi kıskanmayın gidin kendinize salihim böcüşüm herşeyim gibi birini bulun bizi rahat bırakın.
Sen içime işleyen bir gül
Sen okyanus gözlü bir bülbül
Sen gençlik hatam değil gelecek rüyam
Sen ilk erkeğim son duam
Sen salihim herşeyim hayatım buram buram tüten özlemimsin

ELLERİ NEYLEYİM O BENİ SEVSİN

Biz yeniden birlikteyiz. 1 gün ayrı kalınca hemen salihime asılan kızlar iyi okuyun, onunla asla ayrılmayacağız seviyoruz birbirimizi. Burdan salihime böcüşüme ufacığıma canpareme asılan kızlara sesleniyorum avucunuzu yalayın salih benim ve hep benim olacak. onunla olan aşkımız edebi sürecek. Hep birlikte olacayız biz. Ayrıldığımızı duyunca göbek atanlara duyrulur, hemen salihime yaranmaya çalışan kızlar başka kapıya hadi. tabi gördünüz arabası var, yakışıklıda hemen atladınız koca avcıları. Salihim size göz ucuyla bile bakmaz boşuna uğraşmayın o yüzden. sizden bahsederek canımı sıkmayacağım artık kıskançlıktan yiyin birbirinizi umrumuzda değil bizim. Böcüşümle birlikte olmak o kadar güzelki, yeniden tenine deymek, yeniden koklamak yeniden buluşmak kuşum o benim canım bitanem. Dünyanın en şanslı kızıyım salihim gibi biriyle birlikteyim çünkü.
ÖNEMLİ SALİH BU SANA: Böcüşüm kuşum ufacığım, arabayla ilgili olanları yazmışsın ama bidaha yazma bitanecik aşkım. yiğidom bilmiyorsun bunlar üstüme geliyorlar sonra. kaçıncı yüzyıldayız hala iki kişinin aşkla sevgiyle ihtirasla birbine dokanmalarını akıl erdiremiyorlar. Hepsi örümcek beyinli. köylü kafaları gitmemiş hepsi tayyibin adamı. bunlar gibiler yüzünden gelişmiyor ülkemiz anlamıyorlar. aslında anlıyorlar ama bizim aşkımızı kıskanıyorlar onların böyle dokanan erkekleri olmadığı için hepsi seni istiyor ayrılınca akbabalar gibi saldırdılar sana. Allahımızın sevgisi içimizdedir tamammı bunu kafanıza sokun. biz asla ayrılmayacağız. Yakında soyadını alacağım salihimin size kına yollarız o zaman.

HEP ONUNLA DOLU GECEM GÜNDÜZÜM
ONU GÖRMEYİNCE GÜLMÜYOR YÜZÜM
KİMSEDEN GELECEK AŞKTA YOK GÖZÜM
ELLERİ NEYLEYİM O BENİ SEVSİN

DENEDİM KİMSEYE YAR OLAMADIM
ŞU DELİ GÖNLÜMÜ AVUTAMADIM
ONSUZ BU DÜNYADA YER BULAMADIM
ELLERİ NEYLEYİM O BENİ SEVSİN

YILLARDIR HAYALİ KARŞIMDA DURUR
YOKLUĞU RUHUMA HASRET SAVURUR
ANCAK O DERDİMİN DERMANI OLUR
ELLERİ NEYLEYİM O BENİ SEVSİN

anlamıyorum


ben bu kızları anlamıyorum anlayamayacağım. bugun handem ile güzel bi gün geçirelim dedik. ben çiğlide sanayide çalışıyorum. bunu aldım evinden fabrikanin bulunduğu yere ghidelim dedik. izmirde cok güzel bir yer var kuş cenneti diye. işte karşıyakaya gittik istedim ki kuş cennetine gidelim orada baş başa iki sevgili olarak kalalım. bostanlıdan bi bakkaldan 4 bira aldım baktım bu duruyor "sen içmicen mi bira" dedim. dedi aşkım 4 tane biraz fazla değil mi. ya delikanli adamim ben allaşkina size soruyorum ya şöyle bi cumartesi günü sevgilinizle birlikte 4 bira az mı? neyse buna da bir bira aldık bizki ben rakı iç dedim içmedi. anlamiyorum kadınları.

sasalıya gittik. tutturdu bu doğal yaşam parkına gircez diye. girdik para istediler. çıktık ama diyor neden vermiyorsun para girseydik maymunlari gorseydik dedi. dedim bu arabada iki maymun var aşkım birini sev işte :)) güldü sevindim çok.

gittik kuş cennetine. içmeye başladık. çok güzel oralar kuşlar var. sonra dedi ki bu ben arabada yapmak istemiyorum. ya deli ediyor beni. güzelim araba. lacivert kartalımin içinde yapmicakmiş. of sinir oluyorum ya. sonra aglamaya falan basladi. ama cok seviyhorum onu biliyor sonucta. sonra çptüm ben aşkımı. köpek gelmiş hic farketmedik bunun ayagina pati atmis. bi korktu. ya korkulur mu ya ne yapti yani. :))

aşkım çok tatlı benim. her şeye ragmen cok güzel bir göndü bence. gercekligimize inanmayanlvar buyrun plaka milaka herşey var. bulun beni tanışalim özellikle küfür eden bazi kadinlar var onlarla daha özel tanışabiliriz. asabımı bozmayın bayan okuyor buraları sizin gibi olmayan kibar namuslu kizlar okuyor. hamden okuyor ahndeden utanin bence..

Yeniden başlasın burada kalmasın

Düşündüm taşındım handemden ayrılmak bana hiç bir şey getirmeyecek. yani şimdi ayrıldım diyelim ne yapabilirimki? handem beni seviyor mu seviyor e bende onu seviyorum hem kuzenim diyor. madem öyle bence sorun yok. bu aklı bana veren bilardocu fikret abiye buradan teşekkür ediyorum ayrıca. "olm bi aslıyla nazanla hayat gecer mi" dediki bence cok ama cok dogru soyledi. tesekkürler fikret abi. yüregine saglik fikrine saglik.

bir insan bence arkadaslari ile var arkadaslar. bir insanin arkadaslari ne kadar iyi düsünürlerse ne kadar dogru kararlar verirlerse bence o insanlar o kadar insandırlar. fikret abinin resmini asagiya koyuyorum. bunu köşedeki galaksi internet kafeden yaptırdık para almadı sagolsun. adaşım salih. "salih adaş şunu bi halledelim" dedim iki dakkada hemen ya. çok süper çocuk. gültepeye geldiğinizde bekliyorum. zaten kolay bulursunuz tek internet kafe burasi :))))




fikret abi çok kral adamya. bana 40 lira borcu var ama helaloş olsun. verdiği akıllara sayarım ben onları. 40 liralık, ne kırk liralığı 400 liralık akıl verdi bana. geçen gün de mesela bi kagida bişi yazdı. durun bulayım kagidi

söyle yagmur çamur
değmeden yüregime
simdi ben nerdeyim sen nerde

yani bence bir insanın bunları yazabilmesi için illaki fikret abi gibi hapse girip çıkması gerekmiyor. oda devletimizin bir eğitim ayıbı bence.

her neyse. handemi çok seviyorum. tekrar birlikteyiz. buradan ayrıldığımızı görüde sevinen kimi kokanaların kimi berduşların hayallerini yıktığımı söylemeliyim ama böyle. handemle ben birlikteyiz. her şeyini özlemişim benim sarmaşık handem..

cennet gözlüm sev beni
yavrum cennetine al
cennet gözlüm bul beni
yavrum cennetine al

bıktm vefasızlardan aman aman
vefalara sar beni
bıktım günah çekmekten aman aman
sevabına sar beni

yanlış olmasın orhan baba