Bunu iyi oku!

Hislerimde yanılmadığımı anladım. Aslıdan sonra ilk kez bir kıza değer vermiştim oda orospu çıktı. Hepiniz aynısınız. Hande sen sadece bana değil okuyucularımızı bile hayal kırıklıklığına uğrattın. senin hakkında dediklerini silmiştim, benim handem temiz kızdır demiştim. benim handem yapmaz demiştim. ama herkez haklıymış. onlar seni tanımışlar bir ben tanıyamamışım. hepimizden özür dilesen bile bu leke silinmez. Yazıklar olsun seni gezdirdiğim benzin paralarına. Onların hepsini kuzeninmi abinmi tokmakçınmı neyinse ondan alacağım. 750 milyon borçlusunuz bana. Benzin param o kadar ediyor. Keşke anamın cemilemin sözünü dinleseydim lpg taktırsaydım ama yapmadım. anam senide sevmemişti aslı daha iyi demişti ama inanmamıştım. bu resmine her baktığımda suratına tükürüyorum senin. burda son defa resmini koyuyorum. melek yüzlü şeytan. kara melek. bundan sonra yeni sevgilimle resimlerimi koyacağım. üstelik yeni sevgilimi tanıyorsun sende.
hande buda sana son sözüm iyi aç gözlerini "Sen benim sevdiğim kız değil siktiğim orospu olamazsın" okudun mu tamam o zaman. artık beni arama yeni sevgilimle çok mutluyum.
derbeder çilekeş Salih

Beni bırakma


Seni seviyorum beni bırakma hayatımın aşkı. Lütfen beni terketme senden binlerce kes özür diliyorum. Biliyorum bunu okuyorsun biliyorum terketme beni. Kuzenime biz ailede abi diyoruz. O yüzden sana abim dedim. Abim gibi ama kuzenim o. Bu kez yalan söylemiyorum annemin üzerine yemin ederim ölüsünü göreyim o kuzenimdi. Özür dilerim abim derken aslında kuzen abim demek istemiştim ama sen anlamadın. Ama yemin ederim aramızda birşey yok, sadece geçmişte 2 ay hoşlanmıştık onla. Sonra geçti abim oldu. Terketme beni lütfen. Sana asla yalan söylemedim abim dedim ama ben ona abi derim. elimde ilaçlar var eğer gidersen bunları içerim. Seni ölümüne seviyorum derken ben sana şaka yapmamıştım. Ben ölümüne sevdim seni. Aramızda yaşanan onca şeyden sonra gidersen ölürüm zaten. Bana dediğin gibi biri değilim. İlk senin kadının oldum bana dediğin laflara çok ağladım. Hastalığım ayın 13ü ile 15i arasında oluyor. Sen dedinki hastalık anında yattık diye beni kandırdın o .... ondan dedin. Ama tarihe bakmadın. O gün nasıl olabilirdi. Bana ettiğin küfürleri duymamış gibi yapabilirim. ama seni kandırdığımı düşünme lütfen sevgilim herşeyim bebeğim ufacığım minnoşum canımın içi kartanem kuzum kuzgunum aşkım böcüşüm bana inan bir kez bana güven ve beni terketme lütfen.

Aşkımsız geçen bir gün

Bugün Salihimle ayrı geçirmek zorunda kaldık. Halamlara gittim. Halamı seviyorum, almanyadan yeni geldiler. giymediği kıyafetlerini bize verir halam, çok iyi bir kadın. Almanyada bizim akrabalarımız çok var ben biraz alman sayılırım o yüzden. Zaten beni görenler almanlara yada ruslara benzetiyorlar. Halamın iki kızıyla birlikte çok eğlendik bugün. Sultan ve hamide çok güldürüyorlar beni. kısır yaptık, ben salihimi anlattım onlara. halam tanışmak istiyor. ama beni almanyadan bir akrabamız daha istiyor. napacağımı bilmiyorum. salihe artık evlenmemiz gerek böcüşüm diyorum ama oda çaresiz. halam arabasını satsın dedi, salihte o zaman nerde ..... dedi. buca tepesine hep gidiyoruz biz. orada salihim beni ilk kez öptü. orada bir arsa alıp ev yaptırmak istiyorum. salihimin kadını olduğum yerde çocuklarımız büyüsün istiyorum. salih biraz kızıyor, sana orda tecavüz ederler diyor. salihin kıskançlıkları bazen sinirlendirsede beni ona o kadar aşğımki napacağımı bilmiyorum. imkansız aşkımız için keşke bir çözüm olsa. Bana hala güvenmiyor. Bugün tam 70 tane mesaj attı (aslı s.rtüğü bunları okuduğunu biliyorum sana atıyormuydu hiç! insanları kışkırtma buraya küfür yazsınlar diye.) Nasıl güvenebilir bana salihim, salih bana güven artık işte bugün çektim resmini koydum. Sırf sen güven diye bana. ben buraya şarkımızı koyacaktım ama yapamadım sölerini koyayım. halamlarla sana söylüyoruz bunu. evlenirsek halam kına gecesi kıyafetimi alacak. almanyadaki akrabalarımızdan çok altın gelir zaten çok rahat ederiz üzülme o yüzden aşkım herşeyim bebeğim tek sevgilim birtanecik erkeğim ufacığım kuşum böcüşüm, kuzum gerçeğim tek sevgilim,ilk erkeğim canımın içi, kartanem.
Bizde aynı burdakiler gibiyiz hayatımın aşkı. aşkımızın şarkısı

annem. cemilem


dün yazılanları hiç sevmedim, açıkcası çok üzüldüm çok kırıldım. ikimizin aşkına bir kıskançlık olarak algıladım önce bunlari ama herkez aynışeyleri yazınca çok kırıldım. utandım daha çok. türk gençliğinin, mustafa kemal atatürkümüzün yetişrdiği gencligin böyle olmasını istemedim.

o yüzden ben şimdi size annemden bahsedicem. o küfrettiğiniz sövdüğünüz benim kınalı guzumdan. biricik yarım annemden.

anam babamı adanada tanımış. babamın babası oranın agalarındanmış. bi gün annem tarladayken babamgiller su getirmiş babama. babam da "bi bardak daha katcan mi" demis. "yok su kalmadi" demis annem de. oradan bi aşk başlamış. sonra babam annemin evini görmeye gitmiş. böyle küçük 2 göz bi evmiş. sonra annem cocugunu düşürmüş. ilk çocugunu ben sonradan olmuşum. bi kadin için en acı şeylerden birisi bence cocugunu düsürmek. allah kimseye vermesin.

babam annemle yer değiştirmek istediğinden izmire taşınmışlar. gültepeye. sonra babam anneme nikah yapmis. sonra ben doğmuşum.

o gün bu gün gültepedeyiz. 91 yılında babam vefat etti ama. ben o zamanlar 8 yaşında varım yokum. sonra babamgillerin ailesi bizimle konusmayi kesti "cemile, fikret i zehirledi" diye tutturdular ama ben zannetmiyorum. çünkü aynı yemekleri ben de yedim. ben de ölürdüm değil mi? herkez farkli düsünsede ben annemin öyle bişe yapamayacağından eminim. annem babamı çok severdi çünkü. geceleyin babam anneme kızıp yere düşürsede sabahleyin coraplarini yine giydirirdi annem. babam hakkında bunları hatirliyorum :)

2001 senesindeydi. o zamanlar baba yadigari 86 model bi taunusumuz var. annemi altindagda bi düyüne götürdüm ben koşukavakta. çok içtik tabi :) sonra annem eve gitcem ben dedi. nalan sonra tamamlariz ya da ben gelirim birazdan üstüne bişi giyme dedim. eve gidiyorz yeşil dereden. orada kaza oldu. annemin bi tanemin bacaklarinin gitmesine neden oldum.

şimdi her gün bakinca içim vicdan azabiyla yaniyor. biliyor musunuz? hic sevdiginize zarar verdiniz mi? vermediniz ne bilirsiniz? ama benim annem bir gün bişi demedi. neden oglum demedi ne yaptin demedi. ya işte bneim annem, benim yarım cemilem, cem im, boyle muhtesem bi kadın. elini öpün!

Kıskananlar Çatlasın

Ben bu blogu sevgilime hediye olarak almıştım. Ama dün çok kırıldım. Gelip aşağılıyıcı yorumlarla moralimizi bozdunuz. Neden küfrettiniz. İki insanın birbirini sevmesi suçmu. siz bloglarınızda nasıl sevgili bulacaksınız diye ağlarken benim sevgilimin olması sizin gözünüze mi battı. Her çiftin problemleri olur. Bizim gibi aşıklarında var. Hepsinin üstesinden geleceğiz. Bizi kıskananlar çatlasın biz yine birlikteyiz. Seviyoruz ikimizde aşığız. Hiç kimsenin tadamadığı duyguları salihim sayesinde tadıyorum. Hepiniz kıskançlığınızla cehenneme gideceksiniz. Kızlar özellikle bu lafım size, ağzı bozuk kadınlar gibi davranmazsanız sizde salihim böcüşüm gibi aşklar bulabilirsiniz. Ama bu halinizle size çöpçüler bile bakmaz. Biz birlikteyiz ellere inat, bizi ayırmaya çalışmanıza rağmen hep elele olacağız aşkımla. Sizde çatlayın. Dünyanın en yakışıklı adamı benim aşkım bennim hayatım ilk ve son erkeğim. Siz önünüze gelenle yaraken kimse bişey demiyor ama ben salihime aşığım diyince burda bana yazıyorsunuz küfürleri. Akpye oy veren örümcek kafalılarsınız. Salihimle ben modern yaşıyırz diye kıskanıyorsunuz. Biz böyleyiz hiç değişmeyeceğiz. Siz uğraşın bizi ayırmaya kıskançlar. (aslı bu satırları iyi oku özellikle sana yazdım, anladın sen onu. o insanları sen topladın buraya biliyorum. düş artık peşimizden. Salih beni seviyor. Seni kullandı attı artık kafana sok bunu. Bizim peşimizi bırak biz çok mutluyuz.)

şiir yazan garip insanlar

sözüm meclistan dışarı bugun bana şiir yazan insanları kordonda başkasıyla birlikte içerken görebiliyoruz.. yazıklar olsun o insanlara. bir de 4 kisinin oturacağı yere 2 kişi oturulmuş ama karşılıklı değil neden niçin anlayamiyorum ya ben gerçekten. yanımda bi arkadaşım vardi o bile benim öfkemi, benim kinimi farketti "salih ne oldu öcü gibisin" dediginde "boşver asli bir tanidigi gördüm" dedim. ama o tanidik benim canım ciyerim diye nitelendirdigim herkezlere bebegim diye tanıttığım arkadaşlarıma dün geçe birlikteydik dedigim sevgilim handeydi.

yaziklar olsun sana. yanındakinin kim olduğunu bilmiyorum ama bence yazıklar olsun. sana, bizim gibi bir dev aşka bu yakışmadi. asla da yakişmayacak.

edit: abisiymiş. herkezden özür dilerim. durduk yere yalnış oldu. affedersiniz.

Salihim herşeyim

Aşk seninle güzel, seninle anlamlı
Buralar bana dar oldu salihim
Artık benim yerim senin yanın
Al beni içine
sen gir benim içime
ben sana aşığım sana deli
bu aşk bize yetmemeli

Bugün Sevgilimle


Dün hande ile tanışmışsınız. hande benim sevgilim. ilk birlikte olduğum insan olamaz tabi ama ilk aşık olduğum ilk ölüp bittiğim ilk araba ile gezdiğim insan. onu çok seviyorum. dün buraya blog yazmış aradım hemen "hande aşkım, ismimin bütünleyicisi ne güzel şeyler yazmışsın" dedim. teşekkür etti "var mı bu gece işin" dedim. yok sana yok dedi. hop atladım benim 2001 model tempraya gittim yanına. nasıl güzel olmuş ya anlatamam.. bi goncagül gibi. zaten ben ona goncagülüm derim o bana böcüşüm der.

neyse işte eve getirdim bunu. annemin ayakları olmadığından içerden seslendi "kim o" dedi ben de "ben geldim anne" dedim hiç handeden bahsetmedim. "aslıyla mı geldiniz" dedi annem. yok anne dedim tek başınayım. oysa biricik sevgilim güzeller güzelim onu acayip çok sevdiğim herkezin bize gipta ile baktiğı handeyleydim.

sonra işte tüm gece öptüm onu.. çok seviyorum. bu blog için de çok teşekkür ederim. artık buradan yaşadığımız her şeyi anlatıcaz size. sizi çok seviyoruz. lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. görüşleriniz çok önemli bizim için.. sevgiler!

salih

İmkansız hayalim

Aşkım gerçeğim hayatım. Seni o kadar çok seviyorumki. Bugün bütün gün beraberdik. Bizim evde durduk. Artık evlenmek lazım sanırım :)))) Seninle evlenip çok mutlu olmak istiyorum. Ama nerde oturacağımızı bile bilmiyoruz daha :( Salihin annesi rahatsız, bacakları yok. o yüzden onunla yaşamamızı istiyorlar. Benim babamlarda istemiyor. Bir tanecik kızımız var olmaz diyorlar. Ben yaşarım kömürlükte bile çünkü kayıınvaldem dünyanın en şeker insanı. Zaten bacakları olmadığı için hiçbirşey yapamıyor. Bana ne kötülüğü olabilir. Tuvaletini nasıl yapacağını da öğrenmiş. Ama babamlar anlamıyor işte. Daha doğrusu tam olarak söylemedik onlara nişanlı bile değiliz ama ben ağzılarını aramıştım annemin oda olmaz dedi :( offf


Salihle bir evimiz olmasını çok istiyorum. Onu o kadar çok seviyorumki. Hergün onunla birlikte olsa yetmez bana. Öpmek kokusunu içime çekmek, yanyana uyumak. Sabah kalktığımda onu yanımda görmek istiyorum ama imkansız mı acaba :(

Devlerin Aşkı Bizimki

2. Ayımızda sana bu blogu hediye ediyorum. en sevdiğim. iyiki hayatımdasın. Aşkımızı çocuklarımız burdan okusun. Birbirimizi nasıl sevdiğimizi burdan görsünler. İlk aşkım, ilk erkeğim, ilk öptüğüm dokunduğum, hissettiğim erkek sensin. Sana yemin ederim ölsen bile başka bir erkeğin dudaklarına değmez benim dudaklarım. Ben kendimi sana mühürledim. herşeyimi senin için feda ettim. Ben seninle varoldum, ben ill senin kadının oldum.Bebeğim herşeyim canımıniçi, kartanem seni çok seviyorum ben seninle varım, seninle devam edeceğim. Salihim. Hayatım senin ellerinde beni bırakma aşkımsın. Senin yanında doğdum ben, eğer öleceksem senin yanında ölürüm. En sevdiğimsin.
Böcüşün Hande.

ilk

birGün YÜreİMe SOrdum Beni SEnmi YAşaTIyoRsun?deDiqi,SEni Bİlmem Ama,O'nu BN yaşaTıorUm..aŞq bu;ÖLÜm GB GENç,YaŞLı DİNlemEz.ÇaldıMI birqes kapInı,Sonunu DüşünDÜrMez.bİrde BaqMışsın GÖnül Ömür GEçmiş,hERşeY bitmİŞ.
Son GEleNe qaDAr kAybolAn Göze GörÜLmez.biR bakışa,bir gülüşe aLdanDım...
YAZIq,yAzIq ETTin!
Hem kndine,hem bana...
BöyLe olAcaĞını BİLiordUM,DahA doğRUsu KOrquorDUm Onu KaybetMeqten.kork