Afetmek allaha masustur ben allah deyilim ama afettim



Salihimi affettim. bana ordaki kızları anlattı. Mahmut arkadaşının sevgilileriymiş o resimdekiler.. mahmutun annesi facebokta diye görür diye salihim koymuş resimleri. bende oraya gittiğimde mahmut bizi gece çıkarmıştı bir defa, o zaman dedi fotoğrafınızı çekselerdi ben görseydim öyle düşün dedi. haklı magazinciler bunu ünlülerede yapıyor çünkü. lokantanın önünde karşılaşıyorlar meraba diyorlar magazinciler çekiyor bizde gerçek aşk zannediyoruz onları ama değiller. Gerçek aşk bizim salihle olan aşkımız. Evet ona çok kırgınım hala bir yanım buruk ama çok sevdiyim için affettim.
Sadece biriyle ... olmuş oda kız çok yalvarmış, ağlamış buda demiş yapacam ama bir şartla gözlerimi kapatıp handemi düşüneceğim. Öyle yapmış yeminler etti kıza hep hande demiş. Ne kadar gurursuz onursuz insanlar var. Salihim beni sevdiğini söylüyor hala o onla birlikte ...... yapmak istiyor. Böylelerini gördükçe miydem bulanıyor. Annelerimizin bize amanet ettiği tertemizliği böyle bizi sevmeyen istemeyen erkekler için kirletmemiz çok saçma. Salih yeminler etti annesinin ölüsü üzerine gözlerini kapamış hep beni düşünmüş, sabah ağlamış hatta ben handeme nasıl bunu yaptım diye.
Ama salihimi anlayabiliyorum o çok iyiniyetli biri insanları kıramıyor, kız öyle ağlayınca oda dayanamamış. Büfeci salim usta var bizim burda o mesela salihe bazen diyor gel bir namaza gideceyim dükkana bak diye salih hayır diyemiyor dükkanına bakıyor. Bu kadar iyi biri olmasının zararları var elbette ama artık öyle biri olmayacak.
Dün sabaha kadar internette konuştuk. ağladı o gözyaşlarını gördüm yalan insan öyle ağlayamazdı. Beni gerçekten seviyor dedi ilk ağladığım kız sensin aslıya bile ağlamamış. İlk kez birine aşık oldum dedi beni bırakma karımsın sen dedi. Bir daha kimseyle olmayacağını söyledi, kamera açtım leğen testini yaptı bana. burdan baktım yüzüyordu leğende. leğen testi yalan söylemez beni aldatmamış. O yattığındada ben gelmeden önce olmuş o kavga ettiyimizde bana kızgınmış birazda ondan yapmış. O aldatma sayılmıyor zaten.
Lütfen kıskançlıklarınızı başka yerde yapın bizim aşkımız riyakarsız çıkarsız bir sevda. ne olursa olsun hep aşık kalacağız. ne yaşarsak yaşayalım birlikte öleceyiz.
Sen kalbimi durduğun gün
Ben oraya ismini yazdım
Salih dedim izmire bağırdım
izmir dedi salih sensin
Ben salihimin salihim benim
İçim dışım dudaklarım her taraf salihim
İsmin benim için çok özel sevgilim.

YAZMAYI UNUTTUM AŞK BAŞIMI DÖNDÜRDÜĞÜ İÇİN:
maykıl jeaksının ailesine allahtan rahmet ve sabır diliyoruz. Kelime-i şahaadet getirip öldü. Müslüman aleminin en iyi insanı olarak biliniyordu öyle öldüki kandil günü öldü. Bizi şuanda cennetten izliyor melek gibiydi zaten bembeyaz yüzü vardı. Laik ülkemize bir ders olsun bu cenaze namazını bile kıldılar. Demekki insan hem çok ünlü olup hem müslüman olabiliyormuş. Herşye başını kapatmak deyilmiş, başını kapatmadanda müslümanlık yapılırmış. Seni seviyoruz maykıl şarkını hiç dinleedim ben yabancı müzik sevmiyorum ama olsun müslüman olduğun için sevilmeyi hakediyorsun.

SANA EN BÜYÜK BETDUAM MUTLULUK YAĞMURU ALTINDA ŞEMSİYESİZ KAL.......


Yazıklar olsun sana yazıklar olsun aşkımıza, yazıklar olsun sana inanan saf temiz yüreyime. Bütün saflığım beyazlığım masumluğum en duru halimle sana gelmiştim ama sen kirlettin herşeyi. aşkımızı sevgimizi bize inanan insanları aşkımıza saygı gösterenleri herkezi kandırdın. Mutlu olun salihim beni aldattı şakşaklayın o beni 3 kuruş etmeyen kadınlar için kandırdı. Gidin onu omuzunuza alın yatmak için başkalarını kullandı ama bana yalan söyledi. Sevinin siz haklı çıktınız.
Salihe diyordum facebook alalım diye, bana oradan cahillerin aldığını söylüyordu. Bizim bloğumuz var facebokumuz olmasın diyordu. İnanmıştım ona. Halamın kızıyla yeni sevgilisinin karısına bakmak için onun facebookundan girdik. bana dedi salihede bakalım gel. salih benim ona aldığım mail adresiyle kendine açmış bizi aldatmış. İkimizin aşkına saygı duymadan bana yalan söylemiş. Orda kendisini bekar göstemiş. Albüm yapmış "Marmaris oo yeeahh" diye. Dövme yaptığı bütün kızların resimlerini koymuş üstelik sarmaş dolaş. ve biriyle aşk yuvamız dediğim yerde yatarak üstsüz bir şekilde bizim birlikte uyuduğumuz yastığın üzerinde çekmişler. Kokum daha silinmeden başkasını koymuş yatağına. Bana yemin etmişti söz vermişti eğer bana ........ yaparsan senden başkasıyla ..... yapmam demişti. yazıklar olsun sana salih. Allah günah yazar dedim ordan yapılmaz dedim ama kuranda aç göster yok öyle dedin. Dayımın yengesinin kocası imam ondan duydum dedin, o bile yalanmış dayının yengesi yokmuş. Bana bile bile günah işlettin.
Senden nefret bile etmiyorum. hissetmiştim bunun böyle olacağın halamın kızıda dedi zaten salih benim sanırım ...ma baktı biraz elledi ayrılın sana anlatırım dedi. Almanyaya gideceğim seni unutacağım ordan biriyle evlenirim, burda olmaz çünkü sen aşkımızı sevgimizi sadece kirletmedin benide kirlettin her beyaz şey gibi. herkez arkamdan gülüyor sende gül aslı sende gül sana yaptığını banada yaptı ama beni daha çok sevdi hergün mesaj attı çünkü bana.
Bundan sonra artık hande diye biri yok salih bitti herşey. seni hep o baktığım resimlerdeki gibi kızların üzerine düşerken kafanda rakı kadehiyle hatırlayacağım. Senden nefret bile etmiyorum nefret asil bir duygudur çünkü, seni geçmişime gömdüm.
bilseydim ruhunun satılık olduğunu sana emek verirmiydim. bilseydim ellerle zevkte oolduğunu sana sonum dermiydim
sende sev ama sevilme
ask acisi cek ben gibi
cok ozle ama kavusma
kavusamadim gibi
seninde yureyin yansin
baska elerde mum gibi
caresizlik ayrilmasin
kapindan kole gibi
seninde kalbini calsin baskalari mal gibi (BURASI ÖNEMLİ)
sevdan yureyinde kalsin gizli bir gunah gibi
geri donme istememki
ben eski ben deyilimki
hayat oyle bir oyunki
aaa ne rolu var ne sahnesi
sende mutlu olma emi sende sev sevilme emi

Aklın bende kalmasın böcüşüm


Seni burda bırakmak çok canımı acıtıyor herşeyim canparem en sevdiğim gerçeğim. Sen hayatımdaki ilk ve son erkek olacaksın yemin ederim. Eyer ölürsen allahım korusun şeytanlar alsın götürsün böyle lafları asla ve asla kimseyle yatmayacağım. Hiç hemde ilk ve son içimde yaşattığım mor salkım sen olacaksın. Bunu unutma salihim bana güven, yemin ederim öyle aklına gelen hiçbirşeyi yapmam ben tuttarım kendimi, canım isterse sana mesaj atarım, konturun yoksa yollarım ama başkasına gitmem salihim erkeğim böcüşüm ufacığım. sen bana mesaj atarsın yada ararım seni babamgillerin telefonundan öyle yaparız. Ayrıyız diye yapamamamzlık yapmayız .... yı. Tam yazamıyorum anlarlar diye ama sen anladın değilmi salihim herşeyim ilk ve son erkeğim ufacığım minnacığım demirden erkeğim.

Korkma salih o sana 'bir kadın bir defa tadını aldı mı bırakamaz' diyenler yalan söylemiş. Ben bırakırım sen dışında herkezi sildim. Sadece sen benim erkeğimsin. Allahın izniylen geldiğinde imam nikahımızı kıyarsak en azından temiz temiz yapabiliriz. Biliyorum sende huzursuzsun böyle allah katında günah işliyoruz zannediyorsun ama korkma ufacığım bizim aşkımızın büyüklüğünü allah görüyor ve bize hak veriyor emin ol buna bizden yana allah. resmi nikahımız için sana baskı kurmak istemiyorum ama ölümü var bu işin ölürsen beni kimse almaz böyle. herkez senle olduğumu biliyor halamın kızıda söyler hande salihle aynı odada uyudu diye. o zaman .... lar yaptığımızı anlarlar adım çıkar ve kimse benle evlenmek istemez. o yüzden salihim erkeğim hayatımın aşkı imam nikahından sonra şu resmi nikahıda aradan çıkartalım, hem annenle yaşamaya karar verdim. bacakları olmasa da olur napalım, olmazsa ona başka ev yaparız ben gündüzleri yemek götürürüm. Sizin ev ses geçiriyor çünkü yatarken rahatsız olabiliriz. Birde allah karşısında olduğu gibi atatürk karşısındada nikahlanmamız lazım ayıp olur yoksa. seni seviyorum böcüşüm herşeyim hayatımın anlamı tek sevdiğim. ben hep bu saf ve entemiz halimle sana bakacağım seni izleyeceyim seni seveceyim beni unutma ve lütfen o türk düşmanı rus kızlarına kanma. Biliyorsun onlar bize hastalık yayıp yoketmek ülkemizi bölmek için geliyorlar.

Resim Falan Yok Sonra Aşık Oluyosunuz


Merhabalar. Ben bugün handemden değilde bu blogdan bahsetmek istiyorum. öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim ama bence biraz daha dikkatlı olmanı gerekiyor. burada iki insanin birbirine olan şeysi var. onu bir kutsal hazineymiş gibi görmenizi isterim. daha öncede yazdığım şeyleri (yorumlara) buraya kopyala yapıştırma ile göstermek istiyorum:

yorumlarda terbiyesizlik yapmayın lan gavatlar! bana kalsa hepinizi dövdürürüm ama hande yapma salih diyor. kendine adsız diyen insan! senin işin yok mu! sen nasıl bir karaktersizsin ki adına adsız koymuşsun! bence sen hırbosun! ve bunu hakediyorsun! adam olsan kendine bir ad koyarsın. hırbo! hakettin gocunma hiç!

bana kalsa dövdürtürüm küfredenleri ama hande çok demokrasi olduğundan onları da yayınlamamızı istiyor. ne yapacaksın emir büyük yerden :))

bu bir.. ikincisi hürriyet gazetesinde bile çıkmışız kelebek eki olsa da gazete gazetedir. tabi ünümüz çok büyümüş. böyle olunca ben rahatsız oldum. zaten bunu sabahleyin cep telefonuma aslında gelen "o kizla birlikte açtığınız site olay olmuş hürriyette çıkmış, bende bi site açayım da olayların aslını herkeze anlatayım" mesajı ile öğrendim. boşu boşuna aslıya site açtırtmayın. bu yüzden yani çok meşhur olduğumuz geçen günde beni yolda tanıdıkları için resimleri falan kaldırdık. yandaki resimi nasıl kaldırcağımı bulamadım onu da handem benim şempazem kaldırır. şempaze diye laf attılar buna. sonra çok sevdik ama. bazen geceleyin bana şempaze de dediği oluyor mesela.

annem iyi merak ettiyseniz söyleyeyim marmaristeyken çok özlemişim. sağolsun nuran baktı ona. nuran da beni çok özlemiş ama hande var diye birlikte film izleme teklifini kabul etmedim. ama belki ederim sonuçta film.

söyliceklerim bu kadar. artık foto yok yani. gerçi bilmem olabilir. ama yarın yolda laf gelirse handeye bana katil olmak istemiyorum.

bu günlerde en çok sevdiğim şarkı ile bidireyim:


bir efsane olduk dertle çilede
hep sordular mecnun leylan nerede?
dedim ki leyla bende gündüzümde hem gecemde
kaderimde feryadımda son nefesimde
dedim ki leyla benim gündüzümde hem gecemde
kaderimde kederimde her nefesimde
aşkımın göz yaşları tek ümidim hala
döktüğüm kanlı yaş yalnızlık ne bela
mahşerde seni senii leyla leyla leyla.
hande hande hande :))))
ölmek bir son değil seven ölümsüzdür leyla
dünya durdukça biz varız sevdikçe leyla
sevdikçe leyla

ekşisözlüğe bizi ünlendirdiği içinde teşekkür ederim

Veda vakti kalbime hüzün olup saplanıyor

aşkımla son günlerimize girdik kısa kesmek zorundayız paramız azaldı çünkü. Onu o kadar seviyorumki. Dün gece sabaha kadar gözlerimizin içine bakarak aşkımızı tekrarladık. Sarılıp öptüm onu göğüslerine yattım kokladım kokladım içime çektim iyice. sabaha kadar defalarca birbirimizin olduk nedense salihime doymuyorum oda bana doymuyor hep bir beden olsak diyoruz. hep bir beden gibi dolaşsak yapışsam göğsüne hiç bırakmasam. babaannem bana birşey söylemişti erkeğin aldattığını öğrenmek için onu leğene oturtturacakmışsın o zaman anlaşılırmış havada yüzerse aldatmamış oluyormuş. Denedim aldatmamış beni salihim aşkım böcüşüm ufacığım en sevdiğim erkeğim yapmamış. O kadar mutlu oldum o kadar seviyorumki onu. Karnıma dudaklarıyla mor döğmeler yaptı o gerçek bir sanatçı çok büyük yerlere gelecek biliyorum. Saz çalarken çok yakışıklı oluyor. bence erovizyonda saz çalmalıyız salihime dün söyledim çok mantıklı dedi. Kültürümüzü yansıtmalıyız bence. Son günlerime yaklaşırken canımı sıkmak istemiyordum ama beni sinirlendirdiniz. Kaba konuşuyorum iyi dinleyin. Ekşi sözlükmü ne varmış cavide biliyomuş orayı ordan hep küfür ediyorsunuz bize. Sizi mahkemeye veririm ben amcam adliyede çalışıyor gizli numaradan arayan diyer kuzenimin kim olduğunu öğrenmiştik. Aslıyla yatıp kalkıp gelip burda küfrediyorsun biliyorum. Terbiyesiz. Aşkımız herşeyimiz bizim anlayın bunu o kafanıza sokun biz seviyoruz birbirimizi. Dün tezgahın oraya biri geldi burdan okumuş salihle tanışmak için gelmiş. Salih babanızın oğlu değil onla öyle tanışamazsınız ben yokken. İzmire dönünce gelmeyin.

cavide resimlerini koymamızı istedi ama ordaki sevgilisi boşanmak üzere olduğu için karım görür benimkini koymayın faceboka dedi. Bende koyamayacağım onları buraya. elimdekiler bunlar. Salih sizi seviyormuş yanımda bana sımsıkı sarılarak öyle yazmamı istedi. Birde mahmut için hala yollamamışsınız resimleriniizi onları istiyor. mahmut çok iyi bir çocuk, buraya yazan kişilerin hep geri kafalı olduğunu söyledim ama kız kızdır hayatım dedi salihim.
cavide ve ben salihim hayatımın aşkı gerçeğim de var. Beraber çektiklerimizi de aşkım böcüşüm ufacığım atacak.



Marmariste dört güzel

sonundaaaaa marmaristeyim.Aşkitomu bebişimi ufacığımı çok seviyorum. Pansiyonda kalıyoruz burda 15 milyon veriyoruz 2 yatak var 4 kişiyiz. Bira sıkışıyoruz ama ben zaten salihimin yanındayım. balayımız gibi aynı ona gündüzleri yardım ediyorum bazen banada öğretiyor sanatçı olabilirmişim bende. Salihimin böcüşümün erkeğimin kıskanç olması dışında başka sorunum yok. hep kıskanıyor beni burda hep çünkü turist sanıyorlar beni almanlara benziyorum diye. geçen gün laf attılar bana salihim hemen kavga etti beni sevmesi hoşuma gidiyor ama yapacak birşeyim yok etkiliyici bir bayanım oda benden öyle etkilenip aslıyı bırakmıştı başkasıda benden etkilenip onu bırakırım diye korkuyor.

Turistler çok medeni insanlar ama yinede türkler en güzeli. vatanımızın kıymetini bilelim yurtdışında böyle cennet yer yok çünkü. atatürkümüz bize buraları emanet etti deniz kenarlarını bile onların denizleri bile yok buraya geliyorlar o kadar düşükler düşünün. Gelip denizimizi neden kirletiyorlar biliyor musunuz. biz osmanlılar olarak onları ezdik rezil ettik onlarda intikanm için domuz giribi, kuş gıribi, aids ve hayat kadınlarını buraya yollayarak bizi içten içe yıkmaya çalışıyorlar. Düşmeyin bu tuzaklara. Aslında biraz korkuyorum ben domuz giribi olursak diye. Salihime diyorum dokanma fazla kadınlara oda sanıyor kıskanıyorum. yoo kıskanmıyorum işi o o bir sanatçı fazıl say gibi büyük bir sanatçı o. fazıl sayın karısı fazıl saya çıkma oraya kadınlar sana bakma derse türkiye ne hale gelir biliyormusun diyor. Çok haklı kıskanmıyorum ama domuz gıribi olursa diye korkuyorum. Dün sabaha kadar çalıştı mesela halamın kızıda yardım etti ona sabah geldiler eve. bencillik yaptım diye kızdım kendime ama karanlıkta dövmeyi nasıl çizerler diye geldi aklıma. Halamın kızı yeni dövme daha yaptıracak almanyaya giderken iyi olur diyor. göğsüne yaptıracak bu sefer bende yanlarında dururarım bakarım hem. Salihim banada yapacak ama safsın sen bozulma diyor.

Çok yorgunum gece eylenceye çıkacağız murat gezdircek bizi salihim böcüğüm ufacığım herşeyim hayatımın anlamı gene sabaha kadar çalışcak bugün. Seni seviyorum salihim.


BURDAN ASLIYA YAZIYORUM EKŞİ SÖZLÜK MÜ NEYMİŞ ORANIN SAHİBİNİ TANIYORMUŞ BURAYA KÜFÜR ETSİNLER DİYE İNSANLARI TOPLAMIŞ BANA BAK SEN BENİ TANIMIYORSUN İZMİRE DÖNDÜĞÜMDE GÜLTEPEYE RESİL EDECEM SENİ. İNSANLARA KÜFÜR ETTİRTMEK NE DEMEKMİŞ GÖRECEKSİN. AĞZIMI BOZMUYORUM DİYE ÜSTÜME GELME YETER BENİMDE CANIM VAR. SALİH ARTIK BENİM SEVGİLİM AŞKIM ANLIYORMUSUN O BENİ SEÇTİ SEN BİR ZAVALLISIN GİT ALİ ABİYLE GEZ RÜSTEMLE TAKIL ONLAR SENİ MUTLU ETSİN SALİHİM SENİ KULLANDI ATTI YATMAK İÇİN BİRLİKTE OLDU AMA BENLEN AŞK YAŞIYOR AŞIKIZ BİZ ANLA ARTIK DÜŞ PEŞİMİZDEN.

MErhaba!

merhaba ben cavide. şimdi herkes kim bu cavide diyecek! demeyin ben handenin halasının kızıyım. o meşhıuuuuuuuuuuuuur hala kızkı cavideç. şu hani beline dövme yaptıuran. handeler salih yaptı diyorlar amaaaa onlar yapmadı. yani salihin ustası yaptı. ben zaten salihin eline vermem kendimi. ha noldu. şöyle oldu. salih eskizini çizdi ama tam popoma deng geldiği için ben istemedim. sonra salih tükürükle çıkardı o eskizi yenisini çizdiler belime. yoksa salih e birşey çizdirmişliğim yok. ben ondan dedim gözlerini kapadi eliyle nereyi cizfdiğini yokaldı deyi.!!!11

yaaaaaa çok fazla hata yaptuım demi yazı hatası. şey ederim herkesden! lütfen kimse kizmasin olayları daaa yanlış bilmesin. lütfen. Atatürk dövmesi de yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur? onu da yorumlara yazarsanız çok sevinirim. benim için atatürk çok önemli bir insan. ama keşke ölmeseydi diye düşünüyorum. çünkü bugun akp denen birileri başımızda bu yüzden!

nehyse bundan sonra bende burada izin verdikleri sürece yazabilirim. sevgiyle kalın. not: dogmenin fotosu altta begenin:



















tabi ki bu benimki değil ama çok benzer. yani benimki kalıcı değil amaçok benzer olduğu için buraya koydum. bi de fotodaki ben değilim tabi ama çok benzerim!!!!!!111