benide çok dövdüler eller kadirkiymet bilmiyor anne

önce şunu söyleyeyim.burada yazılanlar hakkında yorumları okuyorum. ama hiç hoşuma gitmiyor onu öncelikle söyleyeyim.sanki biz hikaye yaziyoz sanki biz uyduruyoz gibi bir hava var.neymiş sıkmış hikaye de değiştirelimmiş?bizim hikayemiz bizim hayatımız film gibiyse ne yapalım? söyler misiniz? hirpoluğun luzumu yok. burada hikaye yazanyok beğenen okur beğenmeyen siktirip gider.ama gelip de hikayeyi değiştirin ne bileyim efendime söyleyeyim şunu yapın hikayede bunu edin demeyin ağzınıza sıçarım.bulurum sizi,fikret abi ve leventi çağırırım döverim sizi bunda ciddiyim. hikaye değil bunlar yaşanmışlıklar.

benim sarışın fırtınam sinsi kuzum yazmış hikayeyi. hasan abinin dükkanı ve ben telefonlar felan. öncelikle söyleyeyim çalmadım o dükkandan ben bişey. ha hayatımda bazı şeyleri çalmadım dersem yalan olur öncelikle aşkımın kalbini sonra da başka şeylerini çaldım. anlayan anladı :)))

ben size 2 gün kaldığım nezarethaneyi anlatayım. öncelikle soğuk çok soğuk heryer soğuk. bi ampul sıcak o da yakmıyor sigarayı.uğraştık leventle ben bu arada leventi nezarathanede tanıdım on numara delikanli tenekeli mahalleden yada murtekeden bir teyip işi olmuş sensin demişler alan bu da aldıkda götümüze sokmadık ya nerde teyip diyince vurmuşlar buna. sonra ipekin arkadaşları geldi onlarda işte dönme ama beni tanımadılar demekki hepsi birbirini tanımıyor ama bunlar delikanlı kadınlardı ama bir gün sonra sakalları çıktı nasıl oldugunu anlamadım ben ipekin sakallarını çıktığını görmedim hiç ama bir tanesini çok dövdüler. fuat amirim hem devletin huzurunu ipnelikle bozuyorsunuz hemde devletin binasına işiyorsunuz diye dövdüler bunu. hoş değil dedim bu yaptığınız bir bayan ancak sana yalan söylemişse el kalkabilir bana da vurdular.ayakkabılarımın bağcıklarını aldıkları için ben vurduklarında onlar yere düştüm ama canım acımadı handem merak etme beni iyi mi sadece kafamı vurdum ama ölmedim.

sonra beni doktora götürdüler ama oradada eğer doktora bana şöyle yaptılar böyle yaptılar dersen öyle böyle yapmakla kalmayız ananı ağlatırız dediler. bende dedimki benim anam ayaksız zaten ağlamış ağlayacağı kadar senin anan ağlar ağlarsa çünkü polis yetiştirmiş birtane. deyince orda da vurdu. sonra ben doktorda kafamı duvara vurduğumu gözümün karardığını söylemek zorunda kaldım çünkü handem benim kafamın yarılmasından hiç hoşlanmaz sonra ağlşar diye düşündüm.

böyle işte çıktık.hırsızın esası yakalanınca benisaldılar.adamın parmak izleri blunmuş dükkanda 1 gün sonra başka bizim fikret abinin internet kafeyi soymaya kalkınca yakalamışlar puştu. telefonları da aldığım yere attım lanet olsun bundan sonra yerden handemi bulsam elime almam.

sevgilerle kalın. levent blokun adresini verdim ama okuyon mu bilmiyom abim bir şarkı gelsin sana yinede:

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna
Suçuna bağışla sarıl boynuna
Biz bize yaşarken geldik oyuna
Eller kadir kıymet bilmiyor Annem
Senin kadar kimse sevmiyor Annem

11 yorum:

Vladimir dedi ki...
3 Kasım 2009 06:59

Sadece yalan söyleyen kadına mı el kalkarmış hiç? Peki karşılık veren kadını hırpalayanlar boşuna mı dövüyorlar bunca zamandır. Ya bi rica edicem Salih, şimdi sen nezarethaneye düştün ya, Hande de bi azcık pavyon kapısına gitse "bir arkadaşıma bakıp çıkıcam şimdi" muhabbeti yapsa. Bi tehlike atlatsa, maksat sitenin reytingi toparlansın.

Vladimir dedi ki...
3 Kasım 2009 08:13

Sinsi kuzu ha? Demek Hande şimdi de sinsi kuzu oldu. Demek ne yapsa "kuzu kuzu sinsice...." anlaşıldı... anlaşıldı...

Adsız dedi ki...
3 Kasım 2009 12:00

hacı, bulduğun telefonların markası neydi?

Beauty dedi ki...
3 Kasım 2009 13:07

sizin bu hayatınız yaprak dökümü'nden bile daha heyecanlı, alengerli. bence sizin bu BİZZAT YAŞADIĞINIZ HAYATI dizi yapsınlar. salih siz bunu düşünün bi?

Adsız dedi ki...
3 Kasım 2009 20:42

o bu değil de gerçek ya da kurmaca her türlü ibne lan bu polisler, ilk defa tuttum bu blogu

Lord of Drinks dedi ki...
4 Kasım 2009 01:58

"ha hayatımda bazı şeyleri çalmadım dersem yalan olur öncelikle aşkımın kalbini sonra da başka şeylerini çaldım. anlayan anladı :)))"

cibilliyetine attıriim senin...

Lan karısının porno resimlerini, kayıtlarını internete upload eden çok yawşak gördüm ama senin gibi aleme afişe eden, bir de anlayan anladı diye gizem yapan skimsonik bi insana rastlamamıştım, ahada o da oldu.

hayatınız film gibiyse biz napalım dediğin doğru. çekirdek çitleyerekten, tek tek sayaraktan, bade süzerekten, inci dizerekten izliyoruz hikayenizi.

türkü gibi oldu ya. neyse.


Biz burda iyiliğiniz için çalışıyoruz pezevenk ül puşti.. Ratingleriniz düşüyor. Yaşayacaksanız da daha bir filimsi gibi şeyler yaşayın öyle yazın
yaşamıyosanız yazmayın. her boku anlatmak zorunda diilsiniz. okey?



Ha: Teneke mahallesinden delikanlı adam çıkmaz, fazla takılma onlarla, adamın götünden kan alırlar Salih KAAAN!!!

uyandıriim dedim..

kiss yu hande..

Adsız dedi ki...
4 Kasım 2009 02:48

bundan sonra yerden handemi bulsam elime almam. ahahahaha buna çok güldüm lan

Adsız dedi ki...
10 Kasım 2009 06:04

tenekelideki murtakidekiler teyp işi yapmaz salih o iş kaleye özgü salak salih mal salih öküz salih ama tenekeli ve murtakiye fazla takılıyorsun galiba kafa güzel olmadan bu entry'ler zor girilir bence :D

mrw dedi ki...
11 Kasım 2009 19:55

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyosan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana

bende kaynanamla kavga ettim
o yüzden dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi madem kocan öyle
yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sende
al kendini dedi
git dedi benim çekecek halim yok dedi


yeni hitim bu sıkılmıştım sizden :D

Adsız dedi ki...
16 Kasım 2009 20:41

Lan kesin Umut Sarıkaya yazıyor bu blogu, tarz tam onun tarzı:DDD

Adsız dedi ki...
4 Aralık 2009 02:10

biraz da hande yazsın yaaa özledim sinsi kuzuyu

Yorum Gönder

küfürlü fake yorumlar yayınlanmayacak ama herkez yroum yapabilecek bundan sonra salihim öyle dedi