benide çok dövdüler eller kadirkiymet bilmiyor anne

önce şunu söyleyeyim.burada yazılanlar hakkında yorumları okuyorum. ama hiç hoşuma gitmiyor onu öncelikle söyleyeyim.sanki biz hikaye yaziyoz sanki biz uyduruyoz gibi bir hava var.neymiş sıkmış hikaye de değiştirelimmiş?bizim hikayemiz bizim hayatımız film gibiyse ne yapalım? söyler misiniz? hirpoluğun luzumu yok. burada hikaye yazanyok beğenen okur beğenmeyen siktirip gider.ama gelip de hikayeyi değiştirin ne bileyim efendime söyleyeyim şunu yapın hikayede bunu edin demeyin ağzınıza sıçarım.bulurum sizi,fikret abi ve leventi çağırırım döverim sizi bunda ciddiyim. hikaye değil bunlar yaşanmışlıklar.

benim sarışın fırtınam sinsi kuzum yazmış hikayeyi. hasan abinin dükkanı ve ben telefonlar felan. öncelikle söyleyeyim çalmadım o dükkandan ben bişey. ha hayatımda bazı şeyleri çalmadım dersem yalan olur öncelikle aşkımın kalbini sonra da başka şeylerini çaldım. anlayan anladı :)))

ben size 2 gün kaldığım nezarethaneyi anlatayım. öncelikle soğuk çok soğuk heryer soğuk. bi ampul sıcak o da yakmıyor sigarayı.uğraştık leventle ben bu arada leventi nezarathanede tanıdım on numara delikanli tenekeli mahalleden yada murtekeden bir teyip işi olmuş sensin demişler alan bu da aldıkda götümüze sokmadık ya nerde teyip diyince vurmuşlar buna. sonra ipekin arkadaşları geldi onlarda işte dönme ama beni tanımadılar demekki hepsi birbirini tanımıyor ama bunlar delikanlı kadınlardı ama bir gün sonra sakalları çıktı nasıl oldugunu anlamadım ben ipekin sakallarını çıktığını görmedim hiç ama bir tanesini çok dövdüler. fuat amirim hem devletin huzurunu ipnelikle bozuyorsunuz hemde devletin binasına işiyorsunuz diye dövdüler bunu. hoş değil dedim bu yaptığınız bir bayan ancak sana yalan söylemişse el kalkabilir bana da vurdular.ayakkabılarımın bağcıklarını aldıkları için ben vurduklarında onlar yere düştüm ama canım acımadı handem merak etme beni iyi mi sadece kafamı vurdum ama ölmedim.

sonra beni doktora götürdüler ama oradada eğer doktora bana şöyle yaptılar böyle yaptılar dersen öyle böyle yapmakla kalmayız ananı ağlatırız dediler. bende dedimki benim anam ayaksız zaten ağlamış ağlayacağı kadar senin anan ağlar ağlarsa çünkü polis yetiştirmiş birtane. deyince orda da vurdu. sonra ben doktorda kafamı duvara vurduğumu gözümün karardığını söylemek zorunda kaldım çünkü handem benim kafamın yarılmasından hiç hoşlanmaz sonra ağlşar diye düşündüm.

böyle işte çıktık.hırsızın esası yakalanınca benisaldılar.adamın parmak izleri blunmuş dükkanda 1 gün sonra başka bizim fikret abinin internet kafeyi soymaya kalkınca yakalamışlar puştu. telefonları da aldığım yere attım lanet olsun bundan sonra yerden handemi bulsam elime almam.

sevgilerle kalın. levent blokun adresini verdim ama okuyon mu bilmiyom abim bir şarkı gelsin sana yinede:

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna
Suçuna bağışla sarıl boynuna
Biz bize yaşarken geldik oyuna
Eller kadir kıymet bilmiyor Annem
Senin kadar kimse sevmiyor Annem

İftiracılar utanacak sen aklanacaksın salihim

Annemgiller Salihimin ufacığımın canparemin demirden adamımın üstüne iftira attı. geçen günde bizim burda hasan abinin telefoncusunu soydular annemlerde salihten şüphelendiler. ben onla evlenmeyeyim gidip almanyada kuzenimle evleneyim diye iftira attılar salihime. bide üstüne salih yolda 2 tane kameralı telefon bulunca tam ona kaldı olay. O kadar şanssız biriki tam soygun olduğunda bulmuş yerde telefonları. Annemlerde inanmıyor. Salihime hayatımın tek aşkına ilk erkeğime bu iftirayı atmalarına gönlüm razı olmadı bende salihlere kaçtım. Babamgiller kapıya geldi, seni hırsıza vermeyiz diye ama artık bitti. o eve asla adımımı atmayacağım. Benim yeni yuvam burası salih annesi ve ben yaşayacağız. Sevdiğim erkeğe hırsız diyen bir ailem olacağına ölsünler daha iyi. Halamın kızınında allah belasını versin. Oda salihimle birlikte olduğunu dövme yaparken salihin onu yaladığını söyemiş annemlere. Gerizekalı dövme nasıl silinir bilmiyor bile, hem kalçasını açıp gösteriyor hemde ne diyor. Babam Salih çin köpeğin ırzına geçer o diyince ben çektim gittim. Birdaha asla dönemem o eve. Salih nezarethaneden çıksın nikahı yaparız.
Salihin annesi biraz garip ama olsun yinede benim annemden daha iyi bir kadın ayakları yok diye alçaklık kompleksi var sadece oda geçer yakında.

Salihim biriciğim en sevdiğim kuşum böcüşüm bitanecik aşkım seni çok seviyorum ölene kadar bekliycem. idam bile verseler ben sadece senin kadınınım. Senden sonraki o halamın kızının anlattığı şey tam olmadı diğer taraf oldu onada sen sayılmaz demiştin o yüzden benim bitanem canım aşkım herşeyim burda annenle beraber yolunu gözleyeceğim her günümü yazacağım sana.

Başın öne eğilmesin

Aldırma salih aldırma

Ağladığın duyulmasın

Aldırma salih aldırma

Aldırma salih aldırma

salih aldırma vayyy