yıllar,yollar,zorlar bitiremez bu aşkı.ben istemedikçe...

merhaba. ben salih handeme geri döndüm. öncelikle bunu söyledim ki bazı yavşaklar, buraya yazı yazan puşlar bir geribassınlar. handemi kimseye kaptırmam.

öncelikle bir şeyleri açıklığa getireyim. annem benim güzeller güzeli ama ayaksız annem hande hakkında öyle şeyler konuşmadı konuaşamazda. onun dillerini keserim ben. handemin hakkında kimse ayakları olmasa bile öyle konuşamaz. annem o şeyleri o kötü sözleri ipek için söylemişti, kötü söz sahibine aittir ama benim annem dünya tatlısı olduğundan ona ait değildir.

ipek de zaten adının sonradan nihat olduğunu öğrendiğimiz bir insanmış ben bu handeye söylüyordum sevişmiyorum onunla diyordum inanmıyordu bana. sevişssem çükü olduğunu anlardım çok önceden değil mi hande? buradan tekrar soruyorum? değil mi hande? cevap ver! veremiyorsun dimi şimdi yazık. günahimi aldin benim, benim ahimi aldin, allah seni ne yapmasın.
nihatin çükü çıkınca ve bana "ne var sendede var" diyince kafam attı benim. hiç yapmak istemezdim ellerim kırılsın ama dövdüm onu ben. ama buradan nihattan özür dilerim sonuçta bir zamanlar kadın sanarak sevdiğim bir insani dövmek benim gibi elit bir insana asla yakismadi. özellikle fikret abiyi çağırıp onunla birlikte -kibarca- dövmek kibarca olsa bile bize hiç yakismadi ama haketti bence. en başından söylemesi gerekiyordu. ah annem benim canim annem uyardi beni uyarmadi değil arkasindan konusmus zaten ipekin ama ben inanmamistim. meerse çükü varmış bilememişim. fikret abiye de buradan teşekkür ederim kanka süpersin!

son olarak handemle mutluyuz biz yillar yollar zorlar bitiremez bu aşki, pazara kadar degil mezara kadar bizim aşkimiz.

Yarabbim duy duyur sesimi
Anlamıyor kimsesizliğimi
Yarabbi yetiş yarabbi
Yarabbim duy duyur sesimi
Anlamıyor çaresizliğimi
Yarabbi eller yarabbi
Hala kuytuda ücrada
Tekinsiz bir mecrada
Dua etsem seni dileyen
Börtüm böceğim bitki örtüm
Olacak duam olsan
Amin desem hamd etsem
Toprağına kök salsam senle
Nihayet bulsa ömrüm

UYARI

Allah senin gibi bir adamın belasını versin. Annenin de öyle. Annen benim için mahallede oğlumuz üstünden geçi alın herkez geçsin diyormuş. Bence annenin ayaklarının kesilmesi ii olmuş dilide kopmalı. Allah seninde ipeğinde cezasını verecek ben inanıyorum buna allah iyilerin yanında olur lanet olsun senin gibi pis varoşa. Ben zaten sana layık deyildim almanaya gidecektim hep senin yüzünden burda kaldım hergn burayı okuyorsun biliyorum o şifreyi sana vermeyeceyim çünkü sen dünyadaki en kötü erkeksin. hayatımın içine etiin yeter bırak beni nolursun verdiğin acılar yeter. anenene söyle sussun artık, susmazsa bir gece ansızın gelip kırt diye keseceğim kafasını. nasıl olsa sen o ipek denilen erkek mi kadın mı o bile meçhul olan pisliğin parayla seks yapan bir aşşalığın evinde yaşıyorsun onunla sevişiyorsun ama herkeze sevişmiyorum diyorsun. ama ben biliyorum sevişiyorsun çünkü sen adi bi pisliksin ve sevişiyorsun. anneni öldüreceğim evine dönmezsen. gidip evinde yaşa o ipek denilen kadının evinde yaşama,pislikler.

Eğer ipekten vazgeçersen belki birşeylere yeniden başlayabiliriz Salih,çünkü ben anenin boş boğazı yüzünden kimseyle evlenemem. Bir düşün bence bazen özlüyorumda seni .çok kalleşçe işler yaptın ama affedebilirim geleceyimiz için.