Rabbim nazarlardan korusun kocişimle beni


O kadar zorluk zahmet sonrasında hayallerim gerçek oldu. Salihle dünya evine girdik. Düyüne kadar başımıza çok şeyler geldi. Babamgiller istemiyordu zaten. Bana hiç yardım etmediler insanın ailesini seçmiyor oluşu çok kötü :( Bunu bir kez daha anladım. Salihimle erkeğimle demirden sert böcüşümle evlenmeseydim ortada kalacaktım ve hayatım boyunca babam denen adama çay pişircektim. Bu çok kötü, şu anda dünyanın en iyi en mutlu kızı benim.
Düğünümüz biraz zor oldu ama, kına gecem salihlerin evinde oldu. Biraz az kişi geldi, mahalledeki kızların nerdeyse hepsi beni kıskanıyordu çünkü. Herkesin isteyip sahip olamadığı bir adamla aynı yatağa baş koyuyorum. dedikodulara mahal vermedik, yok ben subaylarla düşüp kalkmışım kendimi salihe yamamışım, yok salih travestilerleymiş, yok hırsızmış salih, yok annesi babasını öldürmüş beni de öldürecekmiş, yok salihin başka metresleri varmış. Bunlar gibi kenafir gözlü, yobaz, örümcek kafalı insanlar yüzünden böyle oluyor.
Bide düyünde Salih biraz sarhoş oldu bakkal mustafa abiyle birbirlerine girdiler, sonra ayırdılar. bi de benim kırmızı kurdelam takılırken aslı denen o... bağırdı. Dağıttığımız bütün leblebileri de yedi bu kadar görgüsüz birini görmedim hayatımda. senelerce salihimle evlenmek için bi yerlerini yırtan Aslı hanım ben evleniyorum diye kıskançlığından çatladı, gitmiş salihe demişki son defa gel ..... yapalım. Salihte yapmamış tabi canım sevgilim. artık o defterleri kapadı, dediki bir erkek bir kızla evlenmeden önce ... yı herkezle yapabilir. Ama evlendikten sonra sadece karısıyla o işi yapmak istiyordur, ama karısı da herşeyi yapmak zorundadır diye. Salihimi o kadar çok seviyorum ki felesefeci gibi aynı. Çok haklı bence, erkek böcek gibidir her çiçekten bal alır. ama evlenceği kadın onun yuvası olmalıdır. salihimin balını içimde yaşatacağım.
İlk gecemiz biraz zor geçti annesi sürekli bağırdı bize. Aynı evde yaşamak fikri çok güzel yani salihimin annesi benim annem gibi ama cicim aylarında en azından yanımızda olmasa. ayakları yok diye bazen beni zorluyor. tam uykuya dalıyoruz, bağırıyo bize tuvalete gdecem diye. geceleri su içirmiycem artık ona. salihimle bişiler yapamıyoruz hasret gideremiyoruz çünkü.
Yine kaynanamı tuvalete götürmem gerek. geldiğimde yazarım. düyün çok hareketli geçti çünkü.
Ve salihim seni seviyorum canım erkeğim, herşeyim, böcüşüm, ufacığım, demirden bebeğim, hayatımın anlamı, gerçek aşkım, kocam,e vimizin direği, en sevdiğim bizim sevgimiz bir mucize gibi, bir masal gibi. sonu mutlu bitti :)