ACİL

ÇOK ACİL KIZLIK ZARI DİKİMEVİ ARANIYOR. Arkadaşlar bir arkadaşım için istiyorum yanlış anlamayın. eğer bildiğiniz uygun fiyata uzun süre dayanıklı yapabilecek bir dokor arkadaşınız varsa lütfen uraya haber verirmisiniz ben o arkadaşıma söylerim.

erkeklik bilekle değil yürekle olur

Uzun zamandır yoktuk, çünkü ben benden gittim salihte benden gitti. Kahpece beni terketti. Beni yalancılıkla suçladı. beni dinlemedi. marmaristen geldikten sonra çok deyişmişti salih sürekli yalanlar söylüyordu. bir gün tuhafiyeciden tığ ipi almaya gitmiştim. orda bizim mahallede bir kız var boncuk almaya gelmiş oda salihi gördüm evlerine bir kız giriyordu dedi. beynim eridi orda napacağımı bilemedim tığ ipini alıp salihin evine koştum, kapıyı çalıyorum açmıyorlar tekmikliyorum açmıyorlar. baktım salihin kafası camdan gözüktü hemen perdeyi kapattı tekmeledim gene açmadı. allaha havale ediyorum dedim gittim.
akşam salih beni aradı bizim evi tekmelemişsin kapı yıpranmış parasını ver dedi. sinirlendim bende yanındaki kız parasını versin dedim. bana dediki salih annemle pazara gittik kız mız yok rezil ettin beni dedi. ama annesi değil pazara tualete gidemez kadın bacaksız çünkü. sonra ben bunu diyince sen benim annemin bacaklarıyla dalgamı geçiyorsun dedi geldi bizim evin oraya çık dışarı dedi bana vurdu. annemin adını da ağzına alma dedi. beni konuşturacak annesinin bacakları varken adını değil hertarafını ağzına alıyorlardı diyecektim ama demedim. kendi kocasını zehirleyen kadın için beni dövdü. hemde bana yalan söylediği halde. ben bunu hakedecek birşey yapmamıştım.
bende foçaya halamların yazlığına gittim kafa dinlemek için. onu burda bıraktım hatasını anlasın diye. Bugün yeni döndüm keşke dönmeseydim büfenin önünde oturuyorlardı beni görünce orucumu bozacak pis karı dedi bana. sabahtan beri ağlıyorum keşke gelmeseydim. ölmek istiyorum ben bu adamla birlikte olduğum için. erkekler neden böyle anlayışsız acımasız. neden dinlemiyorlar çok kırıcılar. erkekleren nefret ediyorum artık kimseyi sevemem ama evlenmem gerek. napacağımı bilemiyorum foçadayken herşey güzeldi bir subay var talibim onla evlenirim belki ama bu halde beni almazsa diye korkuyorum salihte bana sokaktaki köpek gibi davranıyor neden bunlar hep bana oluyor. halamın kızının ne güzel sevgilileri var benm bir tane sevgilim var olmasına rağmen bana böyle yaptı. artık kime güveneceğimi bilmiyorum :(